Over ons

ONS BEDRIJF

Ramen en deuren op maat van uw dromen

Van kinds af aan heb ik mogen zien hoe mijn grootvader en vader hun eigen zaak hebben opgebouwd. Het is voor mij steeds een droom geweest om dit te kunnen evenaren. Nu zijn we zo ver en kan ik mijn droom verwezenlijken. We zijn een familiebedrijf van de derde generatie waar zorg en vakbekwaamheid hoog in het vaandel wordt gedragen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en maken duidelijke afspraken. Onze specialisatie ligt vooral in het plaatsen van ramen en deuren, zowel renovatie als nieuwbouw. Wij bieden u ook een ruime keuze van garagepoorten, rolluiken, screens en terrasoverkappingen.

Wij plaatsen alles zelf en er kan ook steeds een bezoek gebracht worden aan onze eigen toonzaal. Hiervoor kan u best een afspraak maken zodat wij voldoende tijd kunnen vrij maken voor u.

dreamstime_l_89912027 (1)
derabo_toonzaal2

SHOWROOM

Kom langs en overtuig jezelf

Een bezoek aan onze toonzaal is steeds geheel vrijblijvend. Om u een optimale service te garanderen vragen wij u vooraf even een seintje te geven zodat u er zeker van kan zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Wij hangen niet vast aan openingsuren dus afspraken kunnen zowel overdag ’s avonds als in het weekend.

Wij willen namelijk uw dromen in alle rust met u kunnen bespreken en zo ons beste voorstel voor u opmaken.